Feiten over geanimeerde gif's

 

                                                                                                                      

 test

 

Geanimeerde  gif's ( bestand met bewegende beelden)  zijn de animatie bestanden die het best in een e-mail bericht worden weergegeven.(veel beter dan video of html 5)

Met een geanimeerde gif kan U de werking van een produkt of dienst  uitleggen aan de hand van één of meerdere animaties .

En zoals algemeen geweten  , met  beeldmateriaal kun je makkelijker iets uitleggen dan met een tekst ,  bovendien  trekken bewegende beelden onmiddelijk de aandacht.

Daarnaast is uit diverse onderzoeken  gebleken dat werken met " geanimeerde gif's " in een e-mail bericht  het " klikpercentage" en het "conversiepercentage"  (= bezoekers van bvb . webshop die tot aktie overgaan) in een e-mail doen stijgen.

Bij onderzoek door het Amerikaanse bedrijf "Bluefly" , steeg het klikpercentage bij gebruik van geanimeerde gif's met 5% en het conversiepercentage met 12 %.

Bij  het onderzoek van het Amerikaanse bedrijf "Dell" steeg het klikpercentage bij gebruik van geanimeerde gif's met 42% , en het conversiepercentage met 103% .

 

De meeste e-mail clients ondersteunen  geanimeerde gif's : met uitzondering van outlook 2007  en 2010  (in  2015 openden slechts 9,5 % van de e-mails in outlook) .

Naast  outlook  worden geanimeerde gif's (mobiel ) ook niet ondersteund door windows 7.

Wanneer geanimeerde gif's niet worden ondersteund in een e-mail , krijgt de ontvanger het "éérste beeld " van de animatie  als  een gewone afbeelding te zien.

Het is dan ook belangrijk dat het eerste beeld van de animatie een representatieve , aantrekkelijke afbeelding toont.

Hoe dan ook : meer dan 95 % van de e-mail ontvangers kunnen de  geanimeerde gif's zien ; en dat is een behoorlijk hoog percentage !

 

 Tot slot :

  1. geanimeerde gif's kunnen zéér eenvoudig  zijn , maar ook complex  ; ze zijn echter  haalbaar voor elk budget : vanaf 40,00 € (exclusief 21 % b.t.w)
  2. geanimeerde gif's kunnen eenvoudig in een e-mail , website .....worden ingebracht (zoals een afbeelding)
  3. geanimeerde gif's kunnen onbeperkt opnieuw gebruikt worden.

Wil u graag meer opvallende e-mail berichten met  "geanimeerde gif's" ? ;  dan staan wij graag tot uw dienst hiervoor.

Alle vragen hieromtrent kunnen via contact  of telefoon 0495 /510685

// ef="/nl/banners---animatie"> meer animaties

Back to Top